Home-old

About Me

Luister mijn laatste release!

Bekijk mijn laatste post!

Like me op Facebook!

Bio

Iedereen kende mij op school door mijn eigen stijl, iedereen wist dat ik Warner van de Lustgraaf was. Mijn ontwikkeling tot de producer die ik nu ben, begon toen. Ik ben opgegroeid met een verscheidenheid aan muziek. Van Beethoven tot Metallica.

Op mijn achtste kreeg ik mijn eerste gitaar en lessen. Vanaf dat moment waren mijn gitaar en ik onafscheidelijk. Mijn docent zag mijn talenten/ambitie en stuurde mij naar het Nederlandse Jeugd Gitaarorkest. Vanaf het moment dat de baard in de keel kwam, veranderde mijn stijl en interesse. Deze paste niet meer bij het orkest. Ik ging over naar elektrische gitaar. Hier heb ik mij lang op gefocust en kocht zelfs een 7-snarige gitaar.

Wanneer ik mijn eerste audio-interface kreeg, was ik verkocht. Ik schreef in deze periode veel Rock, Metal en House. In de ochtend begon ik hier al mee, tot grote ergernis van mijn zus. Ik begon veel te experimenteren/combineren met verschillende stijlen. Steeds meer kreeg de producer in mij vorm. Via cursussen en boeken was ik bezig mijn kennis te verbreden. Toen ik mij inschreef voor de opleiding Music and Technology aan de HKU. Ging er een wereld voor mijn open en kwam mijn ontwikkeling in een stroomversnelling terecht. Ik leerde goed mix & masteren, dat doe ik nu ook voor een paar artiesten. Als ik bezig ben met mixen ben ik doelgericht bezig, want inmiddels weet ik wat elke knop doet. Meestal als ik een goed concept heb of krijg, dan heb ik vrij snel een goed nummer staan. Waarvan ik zeker weet dat het nummer aan de eisen voldoet. Dat heeft gezorgd voor een grote stap naar de producer die ik wil worden. Overigens kan mijn zus door mijn ontwikkelingen nu wel de muziek in de ochtend waarderen.

Wat kan ik

Mix & Masteren | Nummers & Beats maken | Opnemen | Second opinion zijn

Wat speel ik

Gitaar | Drums | Piano